Patch notes

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onderstaand een overzicht van de PARTS-PIM versies met hierin de nieuwe functies en opgeloste bugs per release.

Releases

4.4.3b

Nieuwe functies
  • Overzicht filters
Het is vanaf nu mogelijk om zelf aan te geven welke informatie u wenst te zien in uw overzichten.
  • Deeplinks
Deeplinks dienen vanaf versie 4.3.3b per product te worden aangegeven. Het deeplink veld is te vinden op het tabblad algemeen van het product.
  • Meta title
Met het oog op SEO (Search Engine Optimalization) hebben wij het veld Meta title toegevoegd aan de omschrijvingen.
  • Extra Import/Export instellingen
Om uw eigen informatie niet te laten overschrijven door informatie die wordt geüpdatet vanaf een datapool zijn er extra opties beschikbaar in het Import/Export instellingen tabblad in het menu stamgegevens welke u vindt onder Beheer in uw PARTS-PIM omgeving.
Update
  • Verwijderingsbijdrage
De verwijderingsbijdrage is geüpdatet naar de huidige geldende bedragen.

4.4.3

Nieuwe functies
  • Samengestelde producten;
Binnen een product is er nu de mogelijkheid om een samengesteld product aan te maken. Door de eigenschap samengesteld aan te vinken op het algemene tabblad binnen het product kunt u hierna in het prijzenbeheer tabblad producten toevoegen waaruit uw product is opgebouwd. De inkoopprijzen van deze producten zullen automatisch worden opgeteld en maken de kostprijs van het samengestelde product. N.B.; Samengestelde artikelen worden niet ondersteund door Exact Online via de API verbinding.
  • Productcode fabrikant;
In het tabblad algemeen van een product kan nu als er een merk is geselecteerd direct de productcode van de fabrikant van het product worden ingegeven. Dit zal er ook voor gaan zorgen dat producten eenvoudiger kunnen worden gekoppeld bij datapools, als u de producten bijvoorbeeld inkoopt bij een leverancier in plaats van de fabrikant.
  • Instellen aantal decimalen voor databladen;
In het stamgegevens menu binnen Beheer kunt u nu op het tabblad import/export instellingen zelf aangeven hoeveel decimalen achter de komma u wilt weergeven bij waarden van ETIM kenmerken op een datablad.
  • Extra instellingen standaard eigenschappen;
Bij het importeren van selectieprofielen hebben wij in het stamgegevens menu binnen Beheer op het tabblad import/export instellingen extra opties toegevoegd om standaard eigenschappen in te vullen bij het importeren van selectieprofielen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen dat bij nieuwe producten de eigenschap "website" altijd aan komt te staan.
  • Voorinstelling META omschrijving producten;
Het is vanaf nu mogelijk om zelf een standaard meta omschrijving voorvoegsel in te stellen. Ook dit doet u weer in het stamgegevens menu binnen Beheer op het tabblad import/export instellingen. Heeft u meerdere talen geactiveerd in uw omgeving dan kunt u hier ook het voorvoegsel in meerdere talen aangeven.
Bug fixes
  • Volledige herstructurering API verbinding Exact Online ten bate van stabiliteit.
  • Bug verholpen waarbij via de API naar Exact Online bij een afwijkende verkoop prijseenheid een foutieve waarde werd meegestuurd.
  • Bug verholpen waarin een verkeerde kostprijs valuta via de API naar Exact Online werdt verzonden.
  • Bij het exporteren van grote INSBOU bestanden of Databladen werd na 15 minuten de actie opnieuw gestart, functie is herschreven.
  • Bug verholpen waarbij bij het dupliceren van een product de omverpakking niet werd meegenomen.
  • Bug verholpen waarbij de titel van producten niet werd weergegeven in het scherm waar producten aan de prijslijst worden gekoppeld.
  • Bug verholpen waarbij een aangemaakte prijslijst niet kon worden gekozen bij het aanmaken van een PDF prijslijst.
  • Bug verholpen waarbij prijslijsten niet konden worden verwijderd.
  • Bug verholpen waarbij een externe kortingsgroep niet zichtbaar werd.
  • Bug verholpen waarbij een interne kortingsgroep niet kon worden gekozen binnen een product.
  • Bug verholpen waarbij twee e-mails werden verzonden indien er fouten zijn gevonden binnen de export van een INSBOU004 bestand.
  • Bug verholpen waarbij bij een excel import verpakkingsafmetingen, gewichten en de CBS code niet werden geïmporteerd.
  • Bug verholpen waarbij het stamgegevens menu niet goed afsloot.
  • Verschillende velden bij de excel import werden nog niet goed herkent, of goed benoemd. Dit is opgelost.
  • Bug verholpen waarbij de kopertoeslag niet werdt weergegeven wanneer er een nieuwe inkoop prijsregel wordt aangemaakt.